кадри bTVРедактор: Остър сблъсък се разигра в ефира на bTV между служебният

...
кадри bTVРедактор: Остър сблъсък се разигра в ефира на bTV между служебният
Коментари Харесай

Военният министър се сопна на Цветанка Ризова: Не мълчим за черната кутия, тече разследване и нямаме право да говорим

кадри bTV

Редактор: 

Остър конфликт се разигра в ефира на bTV сред служебният министър на защитата Георги Панайотов и водещата на „ Лице в лице ” Цветанка Ризова. По нейно мнение, какво демонстрира черната кутия на разрушилия се в морето край Шабла МиГ 29  трябва да стане обществено притежание допустимо най-бързо, тъй като става въпрос за националната ни сигурност. Тя насочи обвиняване, че военното министрество мълчи по въпроса и отсрочва разгласяването на детайлностите към случая, при който почина майор Терзиев.

Военният министър изрази остро противоречие с тезата на Ризова. Той акцентира, че по случая се води разследване, което не се управлява от Минстерството на защитата. Панайотов разпалено изясни, че е немислимо да се вадят данни за течащо следствие, тъй като това е нарушаване на процедурите.

Министърът сподели също, че информацията от черната кутия ще бъде извлечена до края на денонощието. Технически това става за час и половина, изясни той. Самото следствие на случая обаче се чака да приключи в средата на юли и едвам тогава информацията може да бъде изнесена пред обществото и медиите. „ Искаме да установим истината ”, акцентира служебният министър.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР